Bram & Christine Francke

Wie zijn wij?

 • Bram

  Bram Francke – ik ben al ruim 30 jaar docent geschiedenis op een middelbare school. Al langer had ik de wens om iets te doen rond ‘gastvrij’ zijn, en uiteindelijk is deze droom waar geworden:  in december 2019 hebben we dit mooie pand kunnen kopen! Naast nog een aantal uren lesgeven op school hoop ik onze B&B te gaan runnen.
  Behalve met geschiedenis ben ik  graag bezig met muziek (zingen) en kook ik graag. 

 • Christine

  Christine Francke – ik heb lange tijd in diverse zorg-beroepen  gewerkt en ben nu werkzaam als manager bij de ambulancedienst Zeeland. Ik blijf dit met veel plezier doen, en daarnaast zal ik zeker hand en span diensten verrichten om het voor onze gasten aangenaam te maken.

  We hebben drie kinderen die studeren in Rotterdam en Den Haag, en die regelmatig  thuis in Middelburg zullen zijn.

 • Locatie

  Koorkerkhof 10
  4331 BB Middelburg
  Telefoon: 06 29371716
  Email: info@kaepstander.nl

Monumentale wenteltrap De Kaepstander

Bereikbaarheid B&B

Parkeren

In de omgeving van de B&B is het betaald parkeren, €2,80 per uur, van 8-20uur. U kunt gratis parkeren op de Oude Veerseweg 1, op het parkeerterrein. Dan wandelt u in ongeveer 15 minuten naar ons huis.Monumentale wenteltrap

Ons pand is een oud pand, met een monumentale trap. Dit is een wenteltrap, die voor sommige mensen wat steil is. De B&B kamers zijn op de 2e en 3e verdieping en er is geen lift. Als u slecht ter been bent, kunt u beter niet bij ons overnachten. Voor gezinnen met kinderen is ons huis ook niet mogelijk vanwege deze trap en diverse balkons. Wij denken graag met u mee voor een andere locatie. Minimum leeftijd voor onze gasten is 21 jaar, of in overleg.
Middelburg

Middelburg is een fijne stad om te wandelen of over het eiland te fietsen. Als u zelf uw fietsen meeneemt: helaas kunnen ze niet bij ons binnen staan. We verwijzen u naar de overdekte en beveiligde fietsenstalling bij het NS station, op 5 minuten lopen van ons huis