Ontspannen verblijf
in een huis vol geschiedenis

Bram Francke – ik ben bijna 35 jaar docent geschiedenis geweest op een middelbare school. Al langer had ik de wens om iets te doen rond ‘gastvrij’ zijn, en uiteindelijk is deze droom waar geworden: in december 2019 hebben we dit mooie pand kunnen kopen! En sinds kort heb ik mijn baan in het onderwijs opgezegd om me helemaal op de B&B de richten. Behalve met geschiedenis ben ik  graag bezig met muziek en kook ik graag. 

Christine Francke – ik heb lange tijd in diverse zorg-beroepen  gewerkt en ben nu werkzaam als interim manager. Ik blijf dit met veel plezier doen, en daarnaast zal ik zeker hand en span diensten verrichten om het voor onze gasten aangenaam te maken.

We hebben drie kinderen die studeren in Rotterdam en Den Haag, en die regelmatig  thuis in Middelburg zullen zijn.

In en om het huis is onze kat Franco vaak te vinden. Hij is heel vriendelijk en geniet van de gezelligheid in huis, dus u zult hem zeker tegenkomen.

PreviousNext

Praktische zaken:

Inchecken: van 16.00 uur tot 20.00 uur. Kom je later in de avond?  Laat het dan aan ons weten!
Onze incheck is vanaf 16 uur: we zijn voor die tijd niet thuis of beschikbaar om al eerder bagage aan te nemen. Als u toch graag uw handen 'vrij' wilt hebben in de stad: op het Zusterplein is een fietsenstalling met lockers voor bagage.
Uitchecken: voor 10.30 uur
​Huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B.

Ontbijt

Onze prijzen zijn exclusief ontbijt. Ontbijt is los te boeken bij de reservering. Tussen 7.00 uur en 9.30 (eerder in overleg) serveren wij diverse broodjes en divers beleg, verse koffie/thee/sap, fruit.

Bereikbaarheid B&B

Auto: In de omgeving van de B&B is het betaald parkeren, €2,80 per uur, van 8-20uur. U kunt gratis parkeren op  de Oude Veerseweg 1, op het parkeerterrein. Dan wandelt u in ongeveer 10 minuten naar ons huis.

Trein: We zijn uitstekend bereikbaar als u van het NS station komt.

Fiets: als u zelf uw fietsen meeneemt: deze kunnen niet bij ons binnen staan. Tegenover ons huis kunt u de fietsen tegen de kerk parkeren, eventueel met onze extra hangsloten. Als u liever uw fietsen overdekt/ beveiligd wilt stallen: dan verwijzen we u naar de fietsenstalling bij het NS station, op 5 minuten lopen van ons huis. U kunt hier eventueel ook fietsen huren.       

Monumentale wenteltrap

Ons pand is een oud pand, met een monumentale trap. Dit is een wenteltrap, die voor sommige mensen wat steil is. De B&B kamers zijn op de 2e en 3e verdieping en er is geen lift. Als u hier vragen over heeft, kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander
With-us-kaepstander